CÉGBEMUTATÓ

Üdvözlöm honlapunkon! Perkó István vagyok, a Perkó Könyvelőiroda Kft. ügyvezető igazgatója és tulajdonosa.

Okleveles közgazdász és adótanácsadói képesítéssel rendelkezem, valamint több mint 30 év főkönyvelői, pénzügyi és adószakértői szakmai tapasztalat birtokában irányítom jelenlegi vállalkozásomat. Karrierem során főkönyvelőként és gazdasági igazgatóként irányítottam több középvállalat könyvelését és pénzügyi részlegét, majd önállósodva sikeres vállalkozást építettem fel Keszthelyen. 1993 óta működtetem sikerrel könyvelő, adótanácsadó irodánkat. Az eltelt 21 évben a gazdasági és törvényi változásokat folyamatosan nyomon követve szolgáljuk ki magyar és külföldi ügyfeleinket.

Minden sikeres vállalkozás egyik sarokköve az átlátható, naprakész könyvelés; mi ennek biztosításával járulunk hozzá Partnereink vállalkozásának kiegyensúlyozott működéséhez. Biztosítjuk számukra a könyveléssel, bérszámfejtéssel és adóügyintézéssel járó napi ügyintézés zökkenőmentes folyamatát.

Levesszük a könyveléssel, adózással kapcsolatos adminisztrációs terhet az Ön válláról, így több energiája és ideje jut céljai elérésére.